KAKVE NOGE ŽENO, STVARNO SI NEPONOVLJIVA: Aleksandra Jeftanović prošetala polu gola, Srbima popadale vilice
Aleksandra Jeftanović, Foto: Instagram printscreen

nestvarna je

KAKVE NOGE ŽENO, STVARNO SI NEPONOVLJIVA: Aleksandra Jeftanović prošetala polu gola, Srbima popadale vilice

Svi se slažu u jednom: ona je neponovljiva!

Objavljeno:

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) gazi petu deceniju i svega par godina deli je do ulaska u šestu, ali malo ko bi joj dao godine koje ima. Mnogi se zakljinju da ona izgleda identično kao i dana kada se pojavila na malim ekranima. Česti su upravo takvi komentari na društvenim mrežama. Ma koliko to za Jeftanovićevu deluje kao da su decenije prošle od kada je kao devojka u ranim dvadesetim postala jedno od zaštitnih lica Pink televizije, pratioci joj samo daju kompliment za istrajnost, stil i lepotu.

Jeftanovićeva je usnimljena kako šeta u kafiću do stola u savršenom belom dužem sakou kome je podvrnula rukave. Ispod njega imala je belu majicu i mini suknju protkanu biserima. Celu kombinaciju zaokružila je belim salonkama visokih potpetica, pa su njene vitke noge bile u prvom planu.

Za nju vreme kao da je stalo. Njena kosa je podjednako duga i bujna, telo vitko, a godine su joj donele samo izraženiji stil koji su prepoznali modni znalci širom sveta. Aleksandra je nedavno i zvanično postala deo Armani Beauty tima.

Izgleda da šta god da ona obuče, bio to Armani ili sasvim pristupačan komad garderobe, na njoj to dobija magijsku moć. Naime, dame se u komentarima utrkuju da saznaju šta je to Aleksandra kupila i gde. Tako je bilo i ovaj put.

- Jul, posle kiše. Nijanse bele - kratko je napisala ona na svom Instagram nalogu.

Usledila je salva pohvala za izgled zgodne voditeljke.

- Kakve noge, Vi ste meni najljepša i najbolje obučena žena od prvog dana kad sam Vas videla na TV-u, a to je bilo baš davno.

- Gde to da pronađemo, a da budemo slični tvom savršenstvu?!

- Kao nacrtana!

- Kakve noge!!!!

- Ženo, sa koje si ti planete?!

- E stvarno si neponovljiva!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.